
tyrkisk gryterett med storfe
Lær hvordan du lager en deilig turkey pot roast med denne enkle oppskriften. Perfekt for søndagsmiddag eller høytider. Enkel å lage og smakfull.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 140 minutter
Porsjoner: 6
hovedrett
Sesong: høst
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Bland 1/4 kopp mel, den hakkede timianen, paprika, hvitløk, 1 teskje salt og 1/4 teskje pepper i en stor bolle. Gni det inn i kalkunen, og overfør deretter til en 6-liters slow cooker.
- 22. Bland resten av mel, vinen, tomatpuré, Worcestershire-saus, 1 spiseskje persille og laurbærbladene i en middels stor bolle.
- 3Fordel gulrøtter, selleri, løk, poteter og timiankvister over og rundt kalkunen i slow cookeren.
- 4Hell over vinblandingen, dekk til og la det koke på lav varme i 7 timer.
- 53. Overfør kalkunen til et skjærebrett.
- 6Skum av fettet fra sausen i slow cookeren og kast laurbærbladene.
- 7Rør inn den resterende spiseskjeen med persille og smak til med salt og pepper.
- 8Skjær kalkunen i skiver og server med grønnsakene og sausen.
- 94. Fotograf: Christopher Testani