
Grillede svinekoteletter med bourbon- og sennepsglasur
oppskrift på saftige grillede svinekoteletter med en smakfull bourbon-mustardglasur. perfekt for en smakfull middag, lett å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1/3 kopp ferdiglaget chilisaus
- 1/4 kopp bourbon
- 1 1/2 ss Dijon-sennep
- 1 1/2 ss soyasaus med redusert saltinnhold
- 4 tynne svorstek av svinekotelett (hver ca. 0,6–0,8 cm tykk)
Fremgangsmåte
- 1Forbered grillen (middels høy varme). Bland chilisaus, bourbon, sennep og soyasaus i en tykk, middels stor kjele. La det småkoke over middels varme til sausen er redusert nok til å dekke en skje, og visp av og til, omtrent 4 minutter. Krydre begge sider av kotelettene med salt og pepper. Pensle den ene siden av kotelettene rikelig med saus. Legg kotelettene, med saus-siden ned, på grillen. Pensle kotelettene rikelig med resten av sausen. Grill til de er gjennomstekt og glaserte, omtrent 3 minutter på hver side.



