Biff og paprika En brochette

Biff og paprika En brochette

Lær hvordan du lager smakfulle beef and bell peppers en brochette med denne enkle oppskriften. Perfekt som forrett eller sommermat.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 3 pund London broil
  • 2. 2 teskjeer Irvine Spices Smokey Rotisserie Seasoning
  • 3. 1 kopp rødvin (½ kopp til marinering og ½ kopp til saus)
  • 4. 3 spiseskjeer Worcestershire-saus
  • 5. 1 spiseskje olivenolje
  • 6. 3 røde paprika, stilk og frø fjernet og kuttet i 2,5 cm biter
  • 7. 3 gule paprika, stilk og frø fjernet og kuttet i 2,5 cm biter
  • 8. 3 hvite løk, skrellet og delt i 2,5 cm båter
  • 9. 12 til 16 lange trepinner, bløtlagt i vann i minst 25 minutter

Fremgangsmåte

  1. 1Skyll kjøttet for å fjerne eventuelle uønskede lukter, og tørk det godt med kjøkkenpapir. Krydre kjøttet med Smokey Rotisserie Seasoning og gni det godt inn. Dekk til med plastfolie og la det hvile i 25 minutter. Skjær kjøttet i 2,5 cm store terninger, og legg dem i en bolle. Hell over 1/2 kopp av den røde vinen (sett til side den andre 1/2 koppen), og la det marinere i minst 2 timer, eller over natten i kjøleskapet hvis mulig.
  2. 2Bland sammen den resterende røde vinen, Worcestershire-sausen og olivenoljen for å lage en saus.
  3. 3Tre røde paprika, gule paprika og løk på spyd i denne rekkefølgen: rød paprika, storfekjøtt, løk, storfekjøtt, grønn paprika, storfekjøtt, osv. (Med 1,4 kg kjøtt vil du sannsynligvis ha rundt 48 terninger, så du kan sette 3 eller 4 terninger storfekjøtt per spyd.) Grill på alle sider, og pensle med sausen underveis. La grønnsakene karamelliseres og storfekjøttet få en lett svartning, vær forsiktig så det ikke brenner seg.