
Veganske pannekaker
oppskrift på veganske pannekaker som er deilige, enkle å lage og perfekte for en sunn frokost eller brunch. prøv vår smakfulle oppskrift i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 250 grader F. Visp sammen melet, sukkeret, bakepulveret og 1 teskje salt i en middels stor bolle. Visp sammen soyamelk, kokosolje og vanilje i en annen middels stor bolle (ikke vær bekymret hvis kokosoljen klumper seg). Tilsett soyamelk-blandingen i mel-blandingen og vend forsiktig sammen til det akkurat er blandet (det er greit om det er klumper).
- 2Varm opp en non-stick takke eller stor non-stick stekepanne på middels-lav varme. Tilsett 1 teskje vegetabilsk olje. Når pannen er varm, legg tre kaker av røren à 1/4 kopp, jevnt fordelt, og stek til pannekakene begynner å boble og er gyldne, ca. 4–5 minutter. Snu forsiktig pannekakene og stek til undersiden er gylden og pannekakene er gjennomstekte, 3–4 minutter (juster varmen etter behov for jevn bruning). Gjenta med resten av vegetabilsk olje og røre. Overfør de ferdigstekte pannekakene til ovnen for å holde dem varme. Server to per person med lønnesirup, nøttesmør, syltetøy eller ditt favorittilbehør.