
Vannmelonkake
oppskriften på watermelon cake er perfekt for varme sommerdager. lær hvordan du enkelt lager en frisk og smakfull vannmelon-kake hjemme.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Sesong: sommer
Ingredienser
- 1. 1 kopp tykk kremfløte, kald
- 2. 2 spiseskjeer sukker
- 3. 1 teskje vaniljeekstrakt
- 4. 1 stor vannmelon uten frø
- 5. 1/2 kopp ristet mandler, skivet
- 6. 8 unser ferske jordbær, skivet
Fremgangsmåte
- 11. Til glasuren: Bruk en elektrisk mikser og pisk den tykne kremen, sukkeret og vaniljen på middels høy hastighet til kremen får stive topper. Sett i kjøleskapet til den skal brukes.
- 22. Til kaken: Kutt av endene på vannmelonen, og la den midterste delen være igjen; fjern skallet. Tørk utsiden av vannmelonen med kjøkkenpapir. Plasser "kaken" på et serveringsfat.
- 33. Dekk vannmelon-kaken med glasuren. Trykk mandlene inn langs sidene av kaken. Topp med jordbærskivene. Skjær i 6 til 8 båter og server umiddelbart.