
Asiatiske svinekjøttpølser med ristet sesammajones
Lær hvordan du lager saftige asian pork sliders med smakfull toasted sesame mayonnaise. Enkel oppskrift perfekt for en smakfull forrett eller hovedrett.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 kopp majones
- 2. 1 teskje ristet sesamolje
- 3. 2 teskjeer krydret riseddik eller mirin
- 4. 1/4 kopp panko brødsmuler
- 5. 1 stort egg
- 6. 2 spiseskjeer soyasaus
- 7. 2 teskjeer sennepspulver
- 8. 2 teskjeer hvitløkspulver
- 9. 450 gram svinekjøttdeig
- 10. En klype sukker
- 11. 1 teskje kosher-salt
- 12. 1 teskje nykvernet svart pepper
- 13. 1/4 kopp vegetabilsk olje
- 14. 16 små potetbrød, delt
- 15. 1 hode Bibb-salat, revet i biter
Fremgangsmåte
- 11. Visp sammen majones, sesamolje og krydret riseddik i en bolle. Dekk til og sett i kjøleskapet til servering. Bland panko, egg, soyasaus, sennep og hvitløkspulver i en middels stor bolle. Tilsett svinekjøttet, sukker, salt og svart pepper. Bland godt til alt er jevnt fordelt. Form forsiktig blandingen til 16 golfballstore kuler, og trykk hver kule flatt til en 1/2 tomme tykk patty. Varm opp en stor stekepanne på middels høy varme og tilsett omtrent halvparten av oljen. Stek patties i porsjoner til de er gjennomstekte og gyldenbrune, ca. 3 minutter på hver side. Legg patties i brødene og topp med den reserverte sesammajonesen og salat. Server.