
Diver Scallop Ceviche
oppskrift på diver scallop ceviche, en frisk og lett forrett med sjømat, perfekt for sommermåltidet. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer
Ingredienser
- 6 nøkkel-limes, revet og presset
- 1/4 kopp knust ananas
- 2 spiseskjeer olivenolje
- 1/2 teskje malt spisskummen
- 1/2 teskje malt koriander
- 1/2 teskje malt cayennepepper
- 1/2 teskje malt ingefær
- 1 teskje honning
- 1/4 pund ferske sjøscallops høstet dypt i havet eller annen høykvalitets fersk scallop
- 1/4 kopp hakket rødløk
- 1/4 kopp hakket rød paprika
- 1/4 kopp hakket grønn paprika
- 1/2 finhakket, frøet jalapeño
- 2 spiseskjeer fersk hakket koriander
- Salt og nykvernet svart pepper
- 2 kopper mais-tortillachips
Fremgangsmåte
- 1Bland limezest, juice, ananas, olivenolje, krydderier og honning. Sett blandingen til side. Rens og vask kamskjellene, og del hver enkelt i to på langs. Tilsett kamskjellene i limejuiceblandingen, rør godt og sett til side i kjøleskapet. Tilsett grønnsakene og korianderen i kamskjellblandingen. Rør godt. Krydre med salt og pepper etter smak. Dekk til og la stå i kjøleskapet i minst 3 timer. Server med tortillachips.