Diver Scallop Ceviche

Diver Scallop Ceviche

oppskrift på diver scallop ceviche, en frisk og lett forrett med sjømat, perfekt for sommermåltidet. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 6 nøkkel-limes, revet og presset
  • 2. 1/4 kopp knust ananas
  • 3. 2 spiseskjeer olivenolje
  • 4. 1/2 teskje malt spisskummen
  • 5. 1/2 teskje malt koriander
  • 6. 1/2 teskje malt cayennepepper
  • 7. 1/2 teskje malt ingefær
  • 8. 1 teskje honning
  • 9. 1/4 pund ferske sjøscallops høstet dypt i havet eller annen høykvalitets fersk scallop
  • 10. 1/4 kopp hakket rødløk
  • 11. 1/4 kopp hakket rød paprika
  • 12. 1/4 kopp hakket grønn paprika
  • 13. 1/2 finhakket, frøet jalapeño
  • 14. 2 spiseskjeer fersk hakket koriander
  • 15. Salt og nykvernet svart pepper
  • 16. 2 kopper mais-tortillachips

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland limezest, juice, ananas, olivenolje, krydderier og honning. Sett blandingen til side. Rens og vask kamskjellene, og del hver enkelt i to på langs. Tilsett kamskjellene i limejuiceblandingen, rør godt og sett til side i kjøleskapet. Tilsett grønnsakene og korianderen i kamskjellblandingen. Rør godt. Krydre med salt og pepper etter smak. Dekk til og la stå i kjøleskapet i minst 3 timer. Server med tortillachips.