
Red Hook Ceviche
oppskrift på red hook ceviche - en frisk og smakfull sjømatrett perfekt for sommerdager. lær hvordan du lager ceviche med enkle steg.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1Kok opp en kjele med saltet vann over middels varme. Tilsett reker og kok til de akkurat blir rosa, ca. 1 ½ minutt, før du overfører dem til en isbad. Når de er avkjølt nok til å håndteres, hakk dem grovt og legg dem i en stor plastpose sammen med scallops. I en liten bolle, visp limejuice, sitronjuice, sukker og salt sammen til saltet er oppløst. Rør inn jalapeños, koriander og rødløk for å blande, og tilsett deretter blandingen i posen med scallops og reker. Legg posen i kjøleskapet for å marinere i minst 2 timer før servering.