Red Hook Ceviche

Red Hook Ceviche

oppskrift på red hook ceviche - en frisk og smakfull sjømatrett perfekt for sommerdager. lær hvordan du lager ceviche med enkle steg.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 1/2 pund store reker, skrellet og renset
  • 2. 1/2 pund sjøscallops, muskel fjernet og finhakket i 1/4-tommers terninger
  • 3. 1/2 kopp fersk limesaft
  • 4. 1/2 kopp fersk sitronsaft
  • 5. 1 spiseskje sukker
  • 6. 1 1/2 teskjeer salt
  • 7. 1 jalapeño, frøet og skivet
  • 8. 1/2 bunt koriander, blader hakket
  • 9. 1/2 liten rødløk, tynne skiver

Fremgangsmåte

  1. 1Kok opp en kjele med saltet vann over middels varme. Tilsett reker og kok til de akkurat blir rosa, ca. 1 ½ minutt, før du overfører dem til en isbad. Når de er avkjølt nok til å håndteres, hakk dem grovt og legg dem i en stor plastpose sammen med scallops. I en liten bolle, visp limejuice, sitronjuice, sukker og salt sammen til saltet er oppløst. Rør inn jalapeños, koriander og rødløk for å blande, og tilsett deretter blandingen i posen med scallops og reker. Legg posen i kjøleskapet for å marinere i minst 2 timer før servering.