Panna Cotta med ferske bær

Panna Cotta med ferske bær

oppskrift på panna cotta med friske bær - en frisk og kremete dessert perfekt for sommeren. enkel å lage og garantert imponerer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
dessert
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 1 kopp helmelk
  • 2. 1 spiseskje usøtet gelatinpulver
  • 3. 3 kopper piskekrem
  • 4. 1/3 kopp honning
  • 5. 1 spiseskje sukker
  • 6. En klype salt
  • 7. 2 kopper assorterte ferske bær

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Hell melken i en liten bolle. Strø gelatin over. La det stå i 3 til 5 minutter for å myke opp gelatinen. Hell melkeblandingen i en tykk kjele og varm opp på middels varme, rør om til gelatinen er helt oppløst, men melken ikke koker, ca. 5 minutter. Tilsett fløten, honning, sukker og salt. Rør til sukkeret er oppløst, ca. 5 til 7 minutter. Ta kjelen av varmen. Hell blandingen i 6 vinglass slik at de er halvfulle. La det avkjøle litt. Sett i kjøleskapet til det har stivnet, minst 6 timer.
  3. 33. Skje bærene oppå panna cottaen og server.