
Panna Cotta med ferske bær
oppskrift på panna cotta med friske bær - en frisk og kremete dessert perfekt for sommeren. enkel å lage og garantert imponerer.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
dessert
Sesong: sommer
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 22. Hell melken i en liten bolle. Strø gelatin over. La det stå i 3 til 5 minutter for å myke opp gelatinen. Hell melkeblandingen i en tykk kjele og varm opp på middels varme, rør om til gelatinen er helt oppløst, men melken ikke koker, ca. 5 minutter. Tilsett fløten, honning, sukker og salt. Rør til sukkeret er oppløst, ca. 5 til 7 minutter. Ta kjelen av varmen. Hell blandingen i 6 vinglass slik at de er halvfulle. La det avkjøle litt. Sett i kjøleskapet til det har stivnet, minst 6 timer.
- 33. Skje bærene oppå panna cottaen og server.