Sautert spinat og hvitløkschips

Sautert spinat og hvitløkschips

Lær hvordan du lager en smakfull og enkel rett med sautert spinat og sprø hvitløkschips. Perfekt som forrett eller lett måltid.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 2
forrett

Ingredienser

  • 1. 1/3 kopp ekstra virgin olivenolje
  • 2. 4 fedd hvitløk, skivet
  • 3. 4 bunt(er) spinat, vasket og tørket
  • 4. En klype hetepepperflak

Fremgangsmåte

  1. 11. Varm opp en wok eller kjele over svak varme, og tilsett olje. Oljen skal være kald. Tilsett hvitløk. Stek hvitløk i omtrent 4 til 5 minutter. Ta det av varmen når hvitløkschipsene er brune, og legg dem på tørkepapir for å renne av. Tilsett spinat og pepperflak. Surr i 3 til 4 minutter. Pynt med hvitløkschips.