Grillede bananer med kanelkrem, crème fraîche og honning

Grillede bananer med kanelkrem, crème fraîche og honning

oppskrift på grillede bananer med kremet kanelcreme fraiche og søt honning. en deilig dessert perfekt for sommerens kvelder eller helgefeiringer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
dessert
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 20 bananer, modne men fortsatt faste
  • 2 kopper crème fraîche
  • 2 kopper hakkede jordbær
  • 1 kopp honning, til å dryppe over
  • Malt kanel

Fremgangsmåte

  1. 1Fjern bananene fra klase. Plasser hele bananer med skallet på en forvarmet grill til medium. Grill i omtrent 7 minutter, snu en gang, til skallet begynner å bli brunt og myknet.
  2. 2Ta bananene av grillen med tang. Legg dem på et fat. Server bananen rett i skallet. Bruk en liten kniv, og skjær forsiktig en langsgående snitt nedover bananen, og press den åpen for å avsløre frukten. Topp med en klatt crème fraîche og noen terninger av jordbær. Avslutt med en liten skje honning og et dryss kanel. Server varm.
  3. 3Dannys notat: Denne retten er en flott dessert du kan lage selv. Sett bare ut et brett med grillede bananer og skåler med topping. Gjestene kan sette sammen sine egne desserter.