
Jernpannefrittata fra Craftsman and Wolves
Lær hvordan du lager en deilig cast iron frittata inspirert av craftsman and wolves. Perfekt for en næringsrik frokost eller brunch, enkel å lage og smakfull.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen din til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 2Lag frittata-basen ved å blande sammen kremfløte, crème fraîche, Parmesan, salt, hvit pepper og egg. Sett til side i kjøleskapet.
- 3Hos Craftsman and Wolves liker vi å bruke ferske, sesongbaserte grønnsaker i vår frittata. Men det fine med denne retten er at du kan bruke det du har i kjøleskapet.
- 4Start med å enten sautere eller steke grønnsakene dine. Hvis du sautere, kan du bruke samme panne til å koke frittataen.
- 5Hvis du har rester av grønnsaker, sørg for å varme dem grundig opp i frittatapannen før du tilsetter eggeblandingen. Dette vil forhindre at grønnsakene setter seg fast i bunnen av pannen når du serverer frittataen.
- 6Når grønnsakene er kokt, sett en 23 cm (9-tommers) panne over middels høy varme. Fordel canola-olje jevnt rundt sidene og bunnen av pannen.
- 7Når oljen begynner å ryke litt, senk varmen til middels og tilsett grønnsakene slik at de danner et jevnt lag i bunnen av pannen.
- 8Etter 1 minutt, hell eggeblandingen over grønnsakene. Den skal syde langs sidene av pannen.
- 9Skru ned varmen til middels-lav og la frittataen koke.
- 10Når kantene av frittataen er faste, flytt pannen inn i ovnen og stek til midten er satt, ca. 16 til 20 minutter.
- 11La frittataen avkjøle i 5 minutter, og bruk deretter en smørkniv til å løsne den fra sidene av pannen.
- 12Vend den ut på et skjærebrett og la den avkjøle i 10 minutter.
- 13Snu frittataen opp på en tallerken, del den i 4 til 6 skiver og server!