Jernpannefrittata fra Craftsman and Wolves

Jernpannefrittata fra Craftsman and Wolves

Lær hvordan du lager en deilig cast iron frittata inspirert av craftsman and wolves. Perfekt for en næringsrik frokost eller brunch, enkel å lage og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1. 1/4 kopp kremfløte
  • 2. 3/4 kopp crème fraîche
  • 3. 1/3 kopp revet Parmesan
  • 4. 1 teskje salt
  • 5. 1/2 teskje malt hvit pepper
  • 6. 12 egg
  • 7. 1 kopp blandede grønnsaker
  • 8. 1 spiseskje rapsolje

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen din til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  2. 2Lag frittata-basen ved å blande sammen kremfløte, crème fraîche, Parmesan, salt, hvit pepper og egg. Sett til side i kjøleskapet.
  3. 3Hos Craftsman and Wolves liker vi å bruke ferske, sesongbaserte grønnsaker i vår frittata. Men det fine med denne retten er at du kan bruke det du har i kjøleskapet.
  4. 4Start med å enten sautere eller steke grønnsakene dine. Hvis du sautere, kan du bruke samme panne til å koke frittataen.
  5. 5Hvis du har rester av grønnsaker, sørg for å varme dem grundig opp i frittatapannen før du tilsetter eggeblandingen. Dette vil forhindre at grønnsakene setter seg fast i bunnen av pannen når du serverer frittataen.
  6. 6Når grønnsakene er kokt, sett en 23 cm (9-tommers) panne over middels høy varme. Fordel canola-olje jevnt rundt sidene og bunnen av pannen.
  7. 7Når oljen begynner å ryke litt, senk varmen til middels og tilsett grønnsakene slik at de danner et jevnt lag i bunnen av pannen.
  8. 8Etter 1 minutt, hell eggeblandingen over grønnsakene. Den skal syde langs sidene av pannen.
  9. 9Skru ned varmen til middels-lav og la frittataen koke.
  10. 10Når kantene av frittataen er faste, flytt pannen inn i ovnen og stek til midten er satt, ca. 16 til 20 minutter.
  11. 11La frittataen avkjøle i 5 minutter, og bruk deretter en smørkniv til å løsne den fra sidene av pannen.
  12. 12Vend den ut på et skjærebrett og la den avkjøle i 10 minutter.
  13. 13Snu frittataen opp på en tallerken, del den i 4 til 6 skiver og server!