
Biff av short rib i salatbladwrap
Lær hvordan du lager deilige beef short rib lettuce wraps. En enkel oppskrift perfekt for en smakfull forrett eller lett middag. Perfekt for sommer og helår!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. For short ribs: Forvarm ovnen til 190 grader Celsius. I en bolle, bland sammen kjøttkrydder og brunt sukker, og dekk deretter short ribs med blandingen.
- 22. I en stor stekepanne, varm opp litt olje på høy varme til den er varm. Brun short ribs for å skape en sprø ytre skorpe. Plasser ribbeina i en stor stekebrett og sett til side.
- 33. I samme stekepanne, kok opp hvitløk, løk og gulrøtter på middels høy varme til grønnsakene har svettet, ca. 10 til 15 minutter. Tilsett litt av ølet for å deglaze pannen. Hell grønnsakene over ribbeina i stekebrettet. Tilsett resten av ølet, colaen og omtrent 4 kopper vann i stekebrettet, og sørg for at kjøttet er helt dekket. Dekk til, sett i ovnen og kok i ca. 2 timer. Fjern lokket og fortsett å koke i ytterligere en time.
- 44. For de sylteagurkede gulrøttene og løken: I mellomtiden, i en stor kjele, visp sammen eddik, sukker og 12 ¾ kopper vann til sukkeret er helt oppløst. Kok opp, og la det deretter avkjøles litt. Legg gulrøttene og løken i den raske sylteagurk-liknende væsken i ca. 1 ½ time. Sett i kjøleskapet.
- 55. Når short ribs er ferdige, fjern dem fra kraften og sett til side. Sil væsken og hell den i en kjele, og reduser den på lav varme til den brukes som jus til ribbeina.
- 66. Fordel short ribs i salatbladene og drypp litt jus over. Topp med de sylteagurkede gulrøttene og løken. Server to salatwraps per person.