
ToffeeCoffee-tartletter
lær hvordan du lager smakfulle toffee coffee tartlets med denne enkle oppskriften. perfekt som dessert eller søtt lite måltid. enkel å lage og imponerende å servere.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Lag fyllet: Kok opp fløte og kaffe i en kjele på middels varme. Skru ned varmen og kok i 5 minutter. Ta kjelen av varmen. Sil gjennom en finmasket sikt over i en bolle. Sett til side.
- 22. Kok opp karamelltoppen i en kjele på middels høy varme. Skru ned varmen til middels og kok i ytterligere 2 minutter. Ta kjelen av varmen og rør inn smøret. Rør sakte inn fløte-kaffebløtningen til det er godt blandet. Hell over i en stor bolle og avkjøl til romtemperatur. Sett i kjøleskapet i 45 minutter, eller til det er helt avkjølt.
- 33. Lag koppene: Plasser paibunnene på et ugredd stekebrett og stek i henhold til pakningsanvisningen. Overfør til en rist for å avkjøle, og bruk fingrene til å trekke ut midten av bunnen.
- 44. Ha sjokoladeknapper i en liten mikrobølgesikker bolle og smelt dem på middels varme, rør om hver 30. sekund, til de er smeltet, ca. 1 1/2 minutt. Hell karamellbitene i en paiform. Dypp kantene av paibunnene i smeltet sjokolade og deretter i karamellbitene. Sett til side.
- 55. Pisk opp kaffe-bløtningen med en mikser på middels hastighet til den tykner. Pisk sakte inn melis på høy hastighet til det dannes stive topper.
- 66. Monter koppene rett før servering eller salg: Ha kaffe-bløtningen i en stor plastpose med glidelås. Press ut luften og lukk igjen. Klipp av et hjørne og sprøyt blandingen inn i koppene. Drypp over mer karamell.
- 77. Fotograf: Antonis Achilleos