
Asiatisk ThreeBean-salat
oppskrift på en frisk og fargerik asian threebean salad, perfekt for sommermåltidet eller som en lett forrett. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Kok opp en stor kjele med saltet vann. Tilsett grønne bønner og gule voksbønner og kok til de er sprø-t tender, ca. 7 minutter, og tilsett edamame etter 3 minutter. Sil av bønnene og edamameen og skyll dem under kaldt vann. Rist av overflødig vann og overfør til en stor bolle.
- 22. I mellomtiden rister du sesamfrøene i en liten tørr stekepanne over middels varme, og rører av og til, til de er lett brunet, ca. 5 minutter. Ta av varmen.
- 33. Tilsett de ristet sesamfrøene, koriander, vårløk, vinaigrette, syltet ingefær, jalapeño, ponzusaus og sesamolje i bønnene. Vend godt sammen; smak til med salt.
- 44. Visp sammen 1/4 kopp hvitvinseddik, 1 ss dijonsennep, 1/2 ts kosher salt og et par kverner pepper i en bolle. Hell sakte i 2/3 kopp olivenolje under konstant visping, til dressingen er tykk og glatt. Smak til med mer salt og pepper. (Gir omtrent 1 kopp.)
- 55. Fotograf: Ryan Liebe