
Smeltet Brie og aprikos-petite croissanter
oppskrift på deilige små croissanter fylt med smeltet brie og fruktig aprikos, perfekte som forrett eller snacks. enkel å lage og smakfull.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 27 minutter
Porsjoner: 8
bakverk
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Skjær croissantene opp og legg dem åpent. Dekk bunnen av hvert croissant med skiver av brie for å dekke. Smør på 1/2 spiseskje med syltetøy, strø over 1/2 spiseskje hakkede glazed pecannøtter og 1/2 teskje brunt sukker. Legg toppen av croissanten over.
- 22. Varm opp en stor stekepanne på middels varme. Spray smørbrødene med non-stick matlagingsspray. Legg smørbrødene i den oppvarmede pannen med den sprayede siden ned. Dekk pannen og la smørbrødene få en fin, gyllen farge i 4 til 5 minutter, eller til de er gylne. Spray toppen av smørbrødene før du snur dem for å få en fin, brun side på den andre siden.
- 33. Ta smørbrødene ut av pannen. La dem hvile under lokk i ca. 3 minutter. Skjær dem diagonalt, dryss over kanel- og sukkerblanding, hvis ønskelig, og server varme.
- 44. *Glazed pecannøtter kan finnes i nøtteavdelingen i snackseksjonen på din dagligvarebutikk.*