Smeltet Brie og aprikos-petite croissanter

Smeltet Brie og aprikos-petite croissanter

oppskrift på deilige små croissanter fylt med smeltet brie og fruktig aprikos, perfekte som forrett eller snacks. enkel å lage og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 27 minutter
Porsjoner: 8
bakverk

Ingredienser

  • 1. 1. 6 små croissanter
  • 2. 5 unser brie, skorpe fjernet, skåret i 1/4-tommers skiver
  • 3. 3 spiseskjeer Smucker's® aprikosmarmelade
  • 4. 3 spiseskjeer glasert pekannøtt*, hakket
  • 5. 3 teskjeer mørkbrunt sukker
  • 6. Crisco® Smør Smak No-Stick Koking Spray
  • 7. Kanel-sukker, etter ønske

Fremgangsmåte

  1. 11. Skjær croissantene opp og legg dem åpent. Dekk bunnen av hvert croissant med skiver av brie for å dekke. Smør på 1/2 spiseskje med syltetøy, strø over 1/2 spiseskje hakkede glazed pecannøtter og 1/2 teskje brunt sukker. Legg toppen av croissanten over.
  2. 22. Varm opp en stor stekepanne på middels varme. Spray smørbrødene med non-stick matlagingsspray. Legg smørbrødene i den oppvarmede pannen med den sprayede siden ned. Dekk pannen og la smørbrødene få en fin, gyllen farge i 4 til 5 minutter, eller til de er gylne. Spray toppen av smørbrødene før du snur dem for å få en fin, brun side på den andre siden.
  3. 33. Ta smørbrødene ut av pannen. La dem hvile under lokk i ca. 3 minutter. Skjær dem diagonalt, dryss over kanel- og sukkerblanding, hvis ønskelig, og server varme.
  4. 44. *Glazed pecannøtter kan finnes i nøtteavdelingen i snackseksjonen på din dagligvarebutikk.*