Hvit bønnesalat med shiitakesopp

Hvit bønnesalat med shiitakesopp

oppskrift på en frisk og smakfull hvit bønnesalat med shiitakesopp, perfekt som forrett eller lett måltid. enkel å lage og sunn.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 1. 4 shiitake-soppkapsler
  • 2. Olivenolje
  • 3. Salt og nykvernet pepper
  • 4. 2 kopper varme hvite bønner, kokte eller hermetiske, skylt og drenert, og oppvarmet
  • 5. 3 spiseskjeer hakket fersk persille
  • 6. 2 spiseskjeer hakket fersk timian
  • 7. 3 spiseskjeer hakket gressløk
  • 8. 3 plommetomater, finhakket
  • 9. 4 spiseskjeer sitronsaft
  • 10. 3 spiseskjeer olivenolje
  • 11. 1 teskje finhakket hvitløk
  • 12. 1/4 kopp revet Parmesanost

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm grillen. Pensle soppene med noe av oljen og krydre med salt og pepper etter smak. Grill i 3 til 4 minutter på hver side, fjern og skjær i 1/4-tommers skiver. Legg de varme bønnene i en stor bolle, tilsett sopp, urter og tomater.
  2. 22. Visp sammen sitronsaft, olivenolje og hvitløk, og hell over bønnene. Tilsett osten og krydre med salt og pepper etter smak.