
Hvit bønnesalat med shiitakesopp
oppskrift på en frisk og smakfull hvit bønnesalat med shiitakesopp, perfekt som forrett eller lett måltid. enkel å lage og sunn.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer
Ingredienser
- 1. 4 shiitake-soppkapsler
- Olivenolje
- Salt og nykvernet pepper
- 2 kopper varme hvite bønner, kokte eller hermetiske, skylt og drenert, og oppvarmet
- 3 spiseskjeer hakket fersk persille
- 2 spiseskjeer hakket fersk timian
- 3 spiseskjeer hakket gressløk
- 3 plommetomater, finhakket
- 4 spiseskjeer sitronsaft
- 3 spiseskjeer olivenolje
- 1 teskje finhakket hvitløk
- 1/4 kopp revet Parmesanost
Fremgangsmåte
- 1Forvarm grillen. Pensle soppene med noe av oljen og krydre med salt og pepper etter smak. Grill i 3 til 4 minutter på hver side, fjern og skjær i 1/4-tommers skiver. Legg de varme bønnene i en stor bolle, tilsett sopp, urter og tomater.
- 2Visp sammen sitronsaft, olivenolje og hvitløk, og hell over bønnene. Tilsett osten og krydre med salt og pepper etter smak.