Sautert spinat

Sautert spinat

Lær hvordan du lager deilig sauteed spinat med vår enkle oppskrift. Perfekt som tilbehør til dine favorittretter. Rask, sunn og smakfull!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 ss smør
  • 2. 1 ss ekstra virgin olivenolje
  • 3. 1 liten sjalottløk, hakket
  • 4. 280 g babyspinat
  • 5. Salt og nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp en stor stekepanne. Smelt smøret, og tilsett deretter olivenoljen og den hakkede sjalottløken. Kok til den er myk, ca. 3 minutter. Tilsett spinaten og kok under omrøring til den faller sammen. Krydre med salt og pepper, og vend det hele godt sammen. Server varmt.