Brusselspirer med grønnkål og epler

Brusselspirer med grønnkål og epler

oppskrift på deilige ovnsbakte brusselspirer med grønnkål og friske epler, perfekt for en sunn og smakfull middag eller tilbehør.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Sesong: høst

Ingredienser

  • 1. 4 skiver bacon, medium terninger
  • 2. 1/2 kopp skivet løk
  • 3. 1 pund rosenkål, delt i fire
  • 4. 2 kopper tynne skiver av grønnkål
  • 5. 1 spiseskje hakket timian
  • 6. 2 Gala- epler, revet
  • 7. Salt og nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 11. I en stekepanne på middels varme, stek baconet til det er sprøtt. Tilsett løken og stek i baconfettet til den er gjennomsiktig, ca. 5 minutter. Tilsett rosenkål og stek i 7 til 10 minutter. Tilsett grønnkål, timian og epler, og stek i 2 til 3 minutter. Krydre med salt og pepper, og server deretter.