
Brusselspirer med grønnkål og epler
oppskrift på deilige ovnsbakte brusselspirer med grønnkål og friske epler, perfekt for en sunn og smakfull middag eller tilbehør.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Sesong: høst
Ingredienser
- 4 skiver bacon, medium terninger
- 1/2 kopp skivet løk
- 1 pund rosenkål, delt i fire
- 2 kopper tynne skiver av grønnkål
- 1 spiseskje hakket timian
- 2 Gala- epler, revet
- Salt og nykvernet svart pepper
Fremgangsmåte
- 1I en stekepanne på middels varme, stek baconet til det er sprøtt. Tilsett løken og stek i baconfettet til den er gjennomsiktig, ca. 5 minutter. Tilsett rosenkål og stek i 7 til 10 minutter. Tilsett grønnkål, timian og epler, og stek i 2 til 3 minutter. Krydre med salt og pepper, og server deretter.