Hello Fresh Mobile Banner
Andouille og hvit cheddarost-grits

Andouille og hvit cheddarost-grits

Lær hvordan du lager smakfulle andouille og hvit cheddar ost grits, perfekt som frokost eller forrett. Enkel oppskrift med rike smaker.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1. 8 spiseskjeer smør
  • 1 kopp finhakket gul løk
  • 8 unser andouille-pølse, fjernet fra skinnet og hakket
  • 6 kopper vann
  • 4 kopper kremfløte
  • Salt og nykvernet pepper
  • 1 2/3 kopper hvite, steinmalt maisgryn
  • 1/4 kopp finhakket gressløk
  • 1 kopp revet hvit Cheddar

Fremgangsmåte

  1. 1Smelt smøret i en stor stekepanne over middels varme. Tilsett løk og pølse og kok i 5 minutter. Tilsett vann, fløte, salt og pepper, og kok opp. Rør gradvis inn grynene. Skru ned varmen til lav og fortsett å koke, under stadig omrøring, til grynene er møre, jevne og kremete, ca. 20 til 25 minutter. Rør inn gressløk og ost, og server umiddelbart.