
Andouille og hvit cheddarost-grits
Lær hvordan du lager smakfulle andouille og hvit cheddar ost grits, perfekt som frokost eller forrett. Enkel oppskrift med rike smaker.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 1. 8 spiseskjeer smør
- 1 kopp finhakket gul løk
- 8 unser andouille-pølse, fjernet fra skinnet og hakket
- 6 kopper vann
- 4 kopper kremfløte
- Salt og nykvernet pepper
- 1 2/3 kopper hvite, steinmalt maisgryn
- 1/4 kopp finhakket gressløk
- 1 kopp revet hvit Cheddar
Fremgangsmåte
- 1Smelt smøret i en stor stekepanne over middels varme. Tilsett løk og pølse og kok i 5 minutter. Tilsett vann, fløte, salt og pepper, og kok opp. Rør gradvis inn grynene. Skru ned varmen til lav og fortsett å koke, under stadig omrøring, til grynene er møre, jevne og kremete, ca. 20 til 25 minutter. Rør inn gressløk og ost, og server umiddelbart.