
Søte og krydrede kyllingspyd
Lag deilige søte og krydrede kyllingspyd med denne enkle oppskriften. Perfekt for grillkvelden eller som forrett. Klar på under 30 minutter!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Sesong: sommer
Ingredienser
- 1. 2 spiseskjeer ekstra virgin olivenolje
- 4 spiseskjeer honning
- 3 spiseskjeer og 1 3/4 teskje soyasaus
- 2 spiseskjeer brunt sukker
- 1 teskje chilipulver
- 1/2 teskje hvitløkspulver
- 1 teskje cayennepepper
- 1 teskje nykvernet svart pepper
- 1 finhakket jalapeño (valgfritt)
- 6 skinn- og benfrie kyllingbrysthalvdelere, skåret i 2,5 cm (1 tomme) store terninger
- 1 gallon (ca. 3,8 liter) resealabel pose
- 2 mellomstore løk, skåret i 5 cm (2 tommer) biter
- 2 store røde paprika, skåret i 5 cm (2 tommer) biter
- Olivenolje
- 4–5 metall- eller trespyd
- 1 boks (ca. 625 gram) BUSH'S® Smokehouse Tradition Grillin' Beans
Fremgangsmåte
- 1En av Craig Morgans favorittoppskrifter. Utviklet av PBS' Barbecue America-vert Rick Browne.
- 2I en stor bolle, visp sammen olje, honning og soyasaus. Tilsett brunt sukker, chilipulver, hvitløkspulver, cayennepepper, svart pepper og jalapeño, og visp til blanding.
- 3Plasser kyllingen i en 1-gallon reseptfri plastpose og hell marinaden over. Sett i kjøleskapet i minst 2 timer (eller over natten hvis tiden tillater det). Kast marinaden.
- 4Forvarm grillen (eller ovnen) til høy varme, 450 grader Fahrenheit.
- 5Tre kylling, løk og grillede røde paprika vekselvis på spiddene.
- 6Lett olj grillristen og plasser spiddene på grillen. Stek i 12-15 minutter, til kyllingjuicen er klar, og snu flere ganger.
- 7Server med en boks (22 ounces) BUSH'S® Smokehouse Tradition Grillin' Beans.