
Søte og krydrede kyllingspyd
Lag deilige søte og krydrede kyllingspyd med denne enkle oppskriften. Perfekt for grillkvelden eller som forrett. Klar på under 30 minutter!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Sesong: sommer
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. En av Craig Morgans favorittoppskrifter. Utviklet av PBS' Barbecue America-vert Rick Browne.
- 22. I en stor bolle, visp sammen olje, honning og soyasaus. Tilsett brunt sukker, chilipulver, hvitløkspulver, cayennepepper, svart pepper og jalapeño, og visp til blanding.
- 33. Plasser kyllingen i en 1-gallon reseptfri plastpose og hell marinaden over. Sett i kjøleskapet i minst 2 timer (eller over natten hvis tiden tillater det). Kast marinaden.
- 44. Forvarm grillen (eller ovnen) til høy varme, 450 grader Fahrenheit.
- 55. Tre kylling, løk og grillede røde paprika vekselvis på spiddene.
- 66. Lett olj grillristen og plasser spiddene på grillen. Stek i 12-15 minutter, til kyllingjuicen er klar, og snu flere ganger.
- 77. Server med en boks (22 ounces) BUSH'S® Smokehouse Tradition Grillin' Beans.