Søte og krydrede kyllingspyd

Søte og krydrede kyllingspyd

Lag deilige søte og krydrede kyllingspyd med denne enkle oppskriften. Perfekt for grillkvelden eller som forrett. Klar på under 30 minutter!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 1. 2 spiseskjeer ekstra virgin olivenolje
  • 2. 4 spiseskjeer honning
  • 3. 3 spiseskjeer og 1 3/4 teskje soyasaus
  • 4. 2 spiseskjeer brunt sukker
  • 5. 1 teskje chilipulver
  • 6. 1/2 teskje hvitløkspulver
  • 7. 1 teskje cayennepepper
  • 8. 1 teskje nykvernet svart pepper
  • 9. 1 finhakket jalapeño (valgfritt)
  • 10. 6 skinn- og benfrie kyllingbrysthalvdelere, skåret i 2,5 cm (1 tomme) store terninger
  • 11. 1 gallon (ca. 3,8 liter) resealabel pose
  • 12. 2 mellomstore løk, skåret i 5 cm (2 tommer) biter
  • 13. 2 store røde paprika, skåret i 5 cm (2 tommer) biter
  • 14. Olivenolje
  • 15. 4–5 metall- eller trespyd
  • 16. 1 boks (ca. 625 gram) BUSH'S® Smokehouse Tradition Grillin' Beans

Fremgangsmåte

  1. 11. En av Craig Morgans favorittoppskrifter. Utviklet av PBS' Barbecue America-vert Rick Browne.
  2. 22. I en stor bolle, visp sammen olje, honning og soyasaus. Tilsett brunt sukker, chilipulver, hvitløkspulver, cayennepepper, svart pepper og jalapeño, og visp til blanding.
  3. 33. Plasser kyllingen i en 1-gallon reseptfri plastpose og hell marinaden over. Sett i kjøleskapet i minst 2 timer (eller over natten hvis tiden tillater det). Kast marinaden.
  4. 44. Forvarm grillen (eller ovnen) til høy varme, 450 grader Fahrenheit.
  5. 55. Tre kylling, løk og grillede røde paprika vekselvis på spiddene.
  6. 66. Lett olj grillristen og plasser spiddene på grillen. Stek i 12-15 minutter, til kyllingjuicen er klar, og snu flere ganger.
  7. 77. Server med en boks (22 ounces) BUSH'S® Smokehouse Tradition Grillin' Beans.