Kaffe- og krydret fisketaco

Kaffe- og krydret fisketaco

Prøv denne enkle oppskriften på fish tacos krydret med kaffe. Perfekt for en smakfull middag som imponerer. Rask å lage og full av smak!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 ripe avokado, kjøttet skåret ut
  • 2. 1 lime, presset
  • 3. 1/4 kopp rømme
  • 4. 1 teskje sterk saus
  • 5. Kosher-salt
  • 6. 1 teskje malt koriander
  • 7. 1 teskje malt spisskummen
  • 8. 1 teskje chilipulver
  • 9. 1 teskje hvitløkspulver
  • 10. 1 teskje kosher-salt
  • 11. 2 teskjeer finmalt kaffebønner
  • 12. 2 teskjeer brunt sukker
  • 13. 1/2 kopp maismel
  • 14. 3 egg
  • 15. 3 spiseskjeer sterk saus
  • 16. 1/4 hode rødkål
  • 17. 4 til 6 reddiker
  • 18. 2 til 3 spiseskjeer vegetabilsk olje
  • 19. 680 gram torsk, uten skinn
  • 20. Tolv mais-tortillas på 5 til 6 tommers størrelse

Fremgangsmåte

  1. 11. For avocadolime-sausen: I en blender på lav hastighet, bland avokado, limesaft, 2 spiseskjeer vann, rømme, hot sauce og litt salt. Kjør til jevnt og glatt. Sett til side.
  2. 22. For fisketacoene: I en grunn skål, bland koriander, spisskummen, chilipulver, hvitløkspulver, salt, kaffe, brunt sukker og maismel til det er godt blandet. I en annen grunn skål, visp sammen egg og hot sauce.
  3. 33. Riv kålen så fint som mulig, og skjær reddikene i tynne skiver. Sett til side.
  4. 44. Hell oljen i en stor stekepanne og varm opp over middels høy varme.
  5. 55. Skjær fisken i 12 staver, ca. 85 gram hver. Rull hver fiskestav i eggeblandingen, og dekk godt med maismelblandingen.
  6. 66. I porsjoner, legg den panerte fisken i den varme oljen, pass på å ikke overfylle pannen. Stek fisken til den er gyllen på hver side, ca. 1 minutt per side. La den renne av på kjøkkenpapir, og strø litt salt over fisken når den tas ut av pannen.
  7. 77. I en separat stekepanne, varm opp tortillalefser over høy varme til de blir lett brune.
  8. 88. Legg en fiskestav på hver tortilla, og topp med revet kål, avocadolime-saus og reddikskiver.