Kaffe- og krydret fisketaco

Kaffe- og krydret fisketaco

Prøv denne enkle oppskriften på fish tacos krydret med kaffe. Perfekt for en smakfull middag som imponerer. Rask å lage og full av smak!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 ripe avokado, kjøttet skåret ut
  • 1 lime, presset
  • 1/4 kopp rømme
  • 1 teskje sterk saus
  • Kosher-salt
  • 1 teskje malt koriander
  • 1 teskje malt spisskummen
  • 1 teskje chilipulver
  • 1 teskje hvitløkspulver
  • 1 teskje kosher-salt
  • 2 teskjeer finmalt kaffebønner
  • 2 teskjeer brunt sukker
  • 1/2 kopp maismel
  • 3 egg
  • 3 spiseskjeer sterk saus
  • 1/4 hode rødkål
  • 4 til 6 reddiker
  • 2 til 3 spiseskjeer vegetabilsk olje
  • 680 gram torsk, uten skinn
  • Tolv mais-tortillas på 5 til 6 tommers størrelse

Fremgangsmåte

  1. 1For avocadolime-sausen: I en blender på lav hastighet, bland avokado, limesaft, 2 spiseskjeer vann, rømme, hot sauce og litt salt. Kjør til jevnt og glatt. Sett til side.
  2. 2For fisketacoene: I en grunn skål, bland koriander, spisskummen, chilipulver, hvitløkspulver, salt, kaffe, brunt sukker og maismel til det er godt blandet. I en annen grunn skål, visp sammen egg og hot sauce.
  3. 3Riv kålen så fint som mulig, og skjær reddikene i tynne skiver. Sett til side.
  4. 4Hell oljen i en stor stekepanne og varm opp over middels høy varme.
  5. 5Skjær fisken i 12 staver, ca. 85 gram hver. Rull hver fiskestav i eggeblandingen, og dekk godt med maismelblandingen.
  6. 6I porsjoner, legg den panerte fisken i den varme oljen, pass på å ikke overfylle pannen. Stek fisken til den er gyllen på hver side, ca. 1 minutt per side. La den renne av på kjøkkenpapir, og strø litt salt over fisken når den tas ut av pannen.
  7. 7I en separat stekepanne, varm opp tortillalefser over høy varme til de blir lett brune.
  8. 8Legg en fiskestav på hver tortilla, og topp med revet kål, avocadolime-saus og reddikskiver.