Sommergrønne erte- og salatblanding

Sommergrønne erte- og salatblanding

oppskrift på en frisk og smakfull sommergrønn ertesalat med ferske erter og urter. perfekt for varme dager og som tilbehør til grillmaten.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 4 kopper ferske, unge, skrelte grønne erter
  • 2. 3 spiseskjeer hvitløk-olivenolje
  • 3. 2 spiseskjeer balsamicoeddik
  • 4. 1/2 kopp hakket rød paprika
  • 5. 1/2 kopp hakket gul paprika
  • 6. 1/4 kopp hakket rød løk
  • 7. 2 spiseskjeer hakket vårløk
  • 8. 3 spiseskjeer hakkede ferske basilikumblader
  • 9. 1/2 teskje salt
  • 10. 1/4 teskje malt svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Kok opp en stor kjele med saltet vann. Tilsett erter og la dem småkoke i 2 til 3 minutter, eller til de akkurat er møre. Sil av ertene og overfør dem til en stor bolle. Tilsett olje og eddik, og vend godt slik at ertene blir jevnt dekket. La dem avkjøle til romtemperatur. Når du er klar til å servere salaten, vender du forsiktig inn paprika, rød løk, vårløk, basilikum, salt og pepper. Server umiddelbart.