
Nektarint- og tomatsalat
Lær hvordan du lager en enkel og smakfull nectarine tomato salat perfekt for sommermåltidet. En lett forrett med friske ingredienser.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Bløtlegg den røde løken i en bolle med saltet kaldt vann i 10 til 15 minutter; sil av vannet, skyll og tørk den forsiktig. I mellomtiden lar du eddik og honning småkoke i en liten stekepanne over middels høy varme; kok til det blir lett sirupsaktig, omtrent 5 minutter. La det avkjøle helt. (Sirupen vil tykne når den avkjøles.) Overfør til en bolle og visp inn olivenoljen gradvis til det er emulsifisert.
- 22. Krydre tomatene med salt og pepper, og legg dem på et fat sammen med nektariner, ruccola og løk. Topp med ricotta salata. Drypp over eddikblandingen og mer olivenolje; vend forsiktig.
- 33. Fotograf: Anna Williams