Krydret Sriracha-pastabowl

Krydret Sriracha-pastabowl

Lær hvordan du lager en spicy sriracha pasta bowl som er perfekt for en rask og smakfull middag. Enkelt å lage og full av smak!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 2
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1/4 kopp Sriracha-saus
  • 2. 1/4 kopp honning
  • 3. Saften av 1 lime (2 spiseskjeer)
  • 4. 1 eske Barilla® spaghetti
  • 5. 2 spiseskjeer nøytral olje (for eksempel kokos- eller rapsolje)
  • 6. 2 kopper tynne skiver av sopp
  • 7. 2 mellomstore gulrøtter, kuttet i matchstikkstørrelse biter (1 kopp)
  • 8. 1 kopp tynne skiver av gul eller grønn paprika
  • 9. 1 kopp sukkererter, delt på langs
  • 10. 1 glass Barilla® Spicy Marinara
  • 11. 3 vårløk, skivet i tynne skiver
  • 12. Sesamfrø, valgfritt

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland Sriracha, honning og limejuice i en liten bolle; sett til side.
  2. 22. Kok opp 4 til 6 liter vann i en stor kjele; tilsett salt etter smak og spagetti; rør forsiktig.
  3. 33. Kok pastaen i henhold til pakkens anvisninger; fjern fra varmen og sil godt.
  4. 44. I mellomtiden, varm opp oljen i en stor stekepanne på middels varme; tilsett sopp, gulrøtter, paprika og sukkererter.
  5. 55. Kok, mens du rører ofte, i 5 til 7 minutter eller til grønnsakene er møre; tilsett den krydrede marinaraen og rør; tilsett pastaen og vend godt sammen.
  6. 66. Server i boller og topp med en skje av Sriracha-honning-blandingen, hakket grønn løk og et dryss sesamfrø, hvis ønskelig.