Cheesetein Kylling Italiano

Cheesetein Kylling Italiano

Lær hvordan du lager en deilig cheesy chicken italiano, en smakfull og enkel rett med ost, kylling og italienske smaker. Perfekt for en rask middag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 3 kopper rotini-pasta (ca. 225 g)
  • 4 små, benfrie, skinnløse kyllingbrysthalvdelar (ca. 450 g)
  • 1 glass (400 g) spaghetti-saus
  • 170 g VELVEETA pasteurisert ferdiglaget osteprodukt, skåret i 1/2-tommers terninger

Fremgangsmåte

  1. 1Kok pastaen som anvist på pakken.
  2. 2Varm opp en stor stekepanne som er sprayet med matlagingsspray på middels høy varme. Tilsett kylling; stek i 2 minutter på hver side. Tilsett saus; dekk til og la det småkoke på lav varme i 10 minutter, eller til kyllingen er gjennomstekt (165 grader Fahrenheit). Tilsett VELVEETA; rør til det er smeltet.
  3. 3Sil av pastaen; legg den på tallerkenen og topp med kylling og saus.