
Prime Angus-biffribbe av kort type
Lær hvordan du lager møre og smakfulle prime angus beef short ribs med vår enkle oppskrift. Perfekt for en deilig hovedrett på helgen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 200 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Varm opp en stor panne over middels høy varme, og stek kortribben på alle sider, i porsjoner om nødvendig. Tilsett salt, pepperkorn, sukker, sjalottløk, laurbærblad og timian. Rør i ett minutt, og hell deretter i rødvinen for å deglazere. La det koke i 4 minutter, og tilsett deretter storfekraften. Dekk til, skru ned varmen til middels lav, og la det småkoke under omrøring av og til. Skum av fett fra overflaten underveis, og la det koke til kjøttet er mørt, omtrent 2 ½ time.
- 22. Ta ut kjøttet og sil kokevæsken gjennom en sikt over en kjele. La saften koke inn over middels varme til den har en glatt konsistens. Tilsett en liten klatt smør. Bland ananasbitene med pistachio-oljen og noen skiver vårløk. Server med storfekjøttet og sausen.