Grillet vannmelon-salat

Grillet vannmelon-salat

lær hvordan du lager en frisk og smakfull grillede vannmelon salat. perfekt for varme sommerdager, enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 kopp granateplejuice
  • 2. 1 teskje maisstivelse
  • 3. 1 (2,3 kg) vannmelon uten frø
  • 4. 2 spiseskjeer olivenolje, pluss litt til å pensle melonen
  • 5. Salt
  • 6. 2 kopper ruccolasalat
  • 7. Nykvernet svart pepper
  • 8. 1/2 kopp smuldret geitost
  • 9. 2 spiseskjeer balsamico-mynte-sirup
  • 10. 1 granateple, frøene tatt ut og satt til side, til pynt

Fremgangsmåte

  1. 11. Kok opp granatejuicen i en middels stor kjele over middels varme. Rør inn maisstivelsen og la det småkoke til det tykner. Ta av varmen og sett til side.
  2. 22. Still inn grillen på høy varme og la den bli varm. Fjern skallet. Kutt melonen i fire biter, omtrent 5 cm x 10 cm store rektangler. Pensle vannmelonen med olivenolje og legg den på grillen i 2 minutter, snu den for å få grillmerker på hver side. Salt vannmelonen når den tas av grillen. Ha ruccola i en middels stor bolle og dryss over olivenolje, salt og pepper etter smak.
  3. 33. Smør litt av granateplesirupen på hver tallerken. Legg på fire biter grillet melon og 1/8 kopp geitost. Tilsett mer ruccolasalat og dryss over resten av osten. Drypp hver salat med balsamico-mynte-sirup og litt knust svart pepper. Strø granateplekjerner rundt hver tallerken og server.