
Sjokoladecroissanter, brød- og puddingskål med lag av croissanter
oppskrift på en deilig sjokolade croissant brød pudding trifle, perfekt som en søt avslutning på måltidet. enkel å lage og smakfull.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 6
dessert
Ingredienser
- 1. 1 (170 gram) boks smørskots pudding, kokt i henhold til pakkens anvisninger
- 4 bananer, skivet
- 4 Snickers-barer, hakket fint
- 1 (340 gram) beholder med pisket krem
Fremgangsmåte
- 1La sjokoladecroissant-brødpuddingen avkjøle til romtemperatur.
- 2I en trifle-skål, legg ut halvparten av croissant-puddingen. Fordel den jevnt.
- 3Scoop i halvparten av smørscotch-puddingen, legg på et lag med bananskiver og halvparten av de hakkede Snickers-barene.
- 4Jevn ut med halvparten av den piskede kremen.
- 5Gjenta lagene, avslutt med pisket krem, og topp med et siste dryss av Snickers.
- 66 sjokoladecroissanter, grovt hakket
- 71 1/4 kopper melk
- 81/2 kopp sukker
- 91 spiseskje vaniljeekstrakt
- 101/2 teskje kanel
- 111/4 teskje muskatnøtt
- 123 store egg
- 13Forvarm ovnen til 175°C (350°F).
- 14Legg sjokoladecroissant-biter i en 20 cm (8-tommers) ildfast form.
- 15I en middels stor bolle, visp sammen melk, sukker, vanilje, kanel, muskatnøtt og egg.
- 16Hell blandingen over croissantene. La det stå i minst 10 minutter.
- 17Stek i 40 minutter.