Sjokoladecroissanter, brød- og puddingskål med lag av croissanter

Sjokoladecroissanter, brød- og puddingskål med lag av croissanter

oppskrift på en deilig sjokolade croissant brød pudding trifle, perfekt som en søt avslutning på måltidet. enkel å lage og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 6
dessert

Ingredienser

  • 1. 1. 1 (170 gram) boks smørskots pudding, kokt i henhold til pakkens anvisninger
  • 2. 4 bananer, skivet
  • 3. 4 Snickers-barer, hakket fint
  • 4. 1 (340 gram) beholder med pisket krem

Fremgangsmåte

  1. 11. La sjokoladecroissant-brødpuddingen avkjøle til romtemperatur.
  2. 22. I en trifle-skål, legg ut halvparten av croissant-puddingen. Fordel den jevnt.
  3. 3Scoop i halvparten av smørscotch-puddingen, legg på et lag med bananskiver og halvparten av de hakkede Snickers-barene.
  4. 4Jevn ut med halvparten av den piskede kremen.
  5. 5Gjenta lagene, avslutt med pisket krem, og topp med et siste dryss av Snickers.
  6. 63. 6 sjokoladecroissanter, grovt hakket
  7. 74. 1 1/4 kopper melk
  8. 85. 1/2 kopp sukker
  9. 96. 1 spiseskje vaniljeekstrakt
  10. 107. 1/2 teskje kanel
  11. 118. 1/4 teskje muskatnøtt
  12. 129. 3 store egg
  13. 1310. Forvarm ovnen til 175°C (350°F).
  14. 1411. Legg sjokoladecroissant-biter i en 20 cm (8-tommers) ildfast form.
  15. 15I en middels stor bolle, visp sammen melk, sukker, vanilje, kanel, muskatnøtt og egg.
  16. 16Hell blandingen over croissantene. La det stå i minst 10 minutter.
  17. 1712. Stek i 40 minutter.