
Sjokoladecroissanter, brød- og puddingskål med lag av croissanter
oppskrift på en deilig sjokolade croissant brød pudding trifle, perfekt som en søt avslutning på måltidet. enkel å lage og smakfull.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 6
dessert
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. La sjokoladecroissant-brødpuddingen avkjøle til romtemperatur.
- 22. I en trifle-skål, legg ut halvparten av croissant-puddingen. Fordel den jevnt.
- 3Scoop i halvparten av smørscotch-puddingen, legg på et lag med bananskiver og halvparten av de hakkede Snickers-barene.
- 4Jevn ut med halvparten av den piskede kremen.
- 5Gjenta lagene, avslutt med pisket krem, og topp med et siste dryss av Snickers.
- 63. 6 sjokoladecroissanter, grovt hakket
- 74. 1 1/4 kopper melk
- 85. 1/2 kopp sukker
- 96. 1 spiseskje vaniljeekstrakt
- 107. 1/2 teskje kanel
- 118. 1/4 teskje muskatnøtt
- 129. 3 store egg
- 1310. Forvarm ovnen til 175°C (350°F).
- 1411. Legg sjokoladecroissant-biter i en 20 cm (8-tommers) ildfast form.
- 15I en middels stor bolle, visp sammen melk, sukker, vanilje, kanel, muskatnøtt og egg.
- 16Hell blandingen over croissantene. La det stå i minst 10 minutter.
- 1712. Stek i 40 minutter.