Haricots verts og røde paprika

Haricots verts og røde paprika

oppskrift på haricots verts og røde paprika, perfekt som forrett eller siderett. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1. 2 røde paprika
  • 2. 1 spiseskje olivenolje, delt
  • 3. 3/4 pund haricots verts (franske tynne grønne bønner)

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 350 grader. Skjær paprika i 5 cm lange strimler. I en 30 cm tykk stekepanne, varm opp oljen over middels varme til den er varm, men ikke røykende, og kok paprikaen, rør jevnlig, til den er sprøtt møre, ca. 12 minutter. Overfør de kokte paprikaene til en serveringsskål.
  2. 22. I en 4-liters kjele, fylt halvfull med kokende, saltet vann, kok bønnene til de er sprøtt møre, ca. 3 minutter. Sil bønnene i en sil og overfør dem til en bolle. Vend inn haricots verts og paprika med salt og pepper etter smak.