Tuile Biscuit

Tuile Biscuit

Lær hvordan du lager tuile biscuit, en sprø og delikat kake som passer perfekt til dessertbordet. En enkel oppskrift for alle nivåer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 1, 2 unser mel
  • 2 unser pulverisert sukker
  • 1 eggehvite
  • 2 væske unser smeltet smør

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
  2. 2I en stor bolle, sikt sammen mel og sukker.
  3. 3I en liten bolle, bland eggehvitene og smøret sammen. Tilsett det langsomt i de tørre ingrediensene. Bland godt slik at alle klumper forsvinner.
  4. 4Bruk en silikonmatte, legg ut en mal (hvilken som helst form du ønsker), og fordel røren med en palettkniv slik at røren er like tykk som malen.
  5. 5Sett i fryseren i 3 til 4 minutter, og ta ut. Bruk en kniv til å skjære rundt innsiden av malen, pass på å ikke endre formen på kjeksene.
  6. 6Stek på et bakepapirkledd stekebrett i 4 til 6 minutter, til de er lett brune rundt kantene.
  7. 7Ta kjeksene forsiktig av stekebrettet med en metallspade, da de vil fortsette å steke litt på det varme brettet. Server.