
Banh Mi-tacos med pulled pork
lær hvordan du lager banh mi tacos med saftig pulled pork, friske grønnsaker og smakfulle krydder. enkel oppskrift for en spennende middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 80 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. For de syltede gulrøtter og rødbeter: Vend de skivede rødbetene og gulrøttene med salt og sukker i en middels stor bolle. La blandingen stå i 5 minutter. Hell risvinen over blandingen. Dekk til og sett i kjøleskapet i minst 24 timer eller opptil én uke.
- 22. For den langtidsstekte pulled pork: Forvarm ovnen til 150°C (300°F).
- 33. Gni svinekjøttet inn med salt og pepper. Varm opp olivenolje i en nederlandsk ovn eller en gryte med lokk over middels høy varme i ca. 2 minutter. Plasser forsiktig svinekjøttet i den varme pannen, med fettsiden ned. Stek til det er brunt, 4 til 5 minutter. Bruk tang for å vende kjøttet forsiktig, og stek på alle sider til det er godt brunt, ytterligere 5 til 10 minutter.
- 44. Overfør svinekjøttet til en tallerken, og la alle saftene bli igjen i pannen. Tilsett bacon, gulrot, selleri, løk, paprika og hvitløk, og la det koke under omrøring ofte til det begynner å bli brunt, ca. 2 minutter. Tilsett chilipulver, allehånde, chiles de arbol, laurbærblad, rosmarin og timian. Fortsett å koke over middels varme til det dufter godt, ca. 5 minutter. Hell i eplecideren og rør, og skrap opp de brune bitene fra bunnen av pannen. Tilsett kyllingkraften og kok opp. Ta pannen av varmen.
- 55. Legg svinekjøttet i pannen, oppå grønnsakene. Dekk til og sett i ovnen. La det koke til kjøttet er mørt og lett kan deles i tråder, 5 til 6 timer. Fjern forsiktig kjøttet fra pannen, og riv det i store biter med tenger i en stor bolle eller gryte. Sil av og kast faststoffene, og spar på kokevæsken. Hell den silte væsken over det revne kjøttet.
- 66. For umamis