Banh Mi-tacos med pulled pork

Banh Mi-tacos med pulled pork

lær hvordan du lager banh mi tacos med saftig pulled pork, friske grønnsaker og smakfulle krydder. enkel oppskrift for en spennende middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 80 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 8 røde reddiker, delt i to og tynne skiver
  • 2. 4 gulrøtter, delt i to og skåret i tynne skiver på skrå
  • 3. 1 teskje kosher salt
  • 4. 1 teskje granulert sukker
  • 5. 2 kopper usaltet riseddik
  • 6. Én (5- til 6 pund) benfri svinebog
  • 7. 2 spiseskjeer kosher salt
  • 8. 2 spiseskjeer nykvernet svart pepper
  • 9. 2 spiseskjeer olivenolje
  • 10. 2 skiver bacon, hakket i 5-centimeters biter
  • 11. 2 gulrøtter, hver delt i 3 biter
  • 12. 2 selleristilker, hver delt i 3 biter
  • 13. 1 gul løk, skrelt og delt i fire
  • 14. 1 grønn paprika, uten frø og delt i fire
  • 15. 12 hvitløksfedd
  • 16. 1 spiseskje chilipulver
  • 17. 1 spiseskje malt allehånde
  • 18. 4 chiles de arbol
  • 19. 2 laurbærblad
  • 20. 2 kvister rosmarin
  • 21. 2 kvister timian
  • 22. 2 kopper tørr eplecider eller glutenfri øl
  • 23. 2 kopper kyllingkraft
  • 24. 4 kopper grønnsaksbuljong
  • 25. 1/2 kopp soyasaus eller glutenfri soyasaus
  • 26. 1/4 kopp asiatisk fiskesaus
  • 27. 2 spiseskjeer brunt sukker
  • 28. 2 teskjeer ristet sesamfrø
  • 29. 1 teskje svarte pepperkorn
  • 30. 4 hvitløksfedd, knust
  • 31. 4 grønne løk
  • 32. 2 skiver bacon, delt i to
  • 33. 2 hele nellikspiker
  • 34. 1 gulrot, skrelt og delt i 4 biter
  • 35. 1 kanelstang
  • 36. Én 5-centimeters bit fersk ingefær, skrelt og hakket
  • 37. 1 jalapeño, uten stilk og frø, delt i to
  • 38. 1 gul løk, skrelt og delt i fire
  • 39. 1 stjerneanis
  • 40. 2 spiseskjeer kaldt vann
  • 41. 1 spiseskje maisstivelse
  • 42. 1 kopp majones
  • 43. 1/2 kopp srirachasaus (etter smak)

Fremgangsmåte

  1. 11. For de syltede gulrøtter og rødbeter: Vend de skivede rødbetene og gulrøttene med salt og sukker i en middels stor bolle. La blandingen stå i 5 minutter. Hell risvinen over blandingen. Dekk til og sett i kjøleskapet i minst 24 timer eller opptil én uke.
  2. 22. For den langtidsstekte pulled pork: Forvarm ovnen til 150°C (300°F).
  3. 33. Gni svinekjøttet inn med salt og pepper. Varm opp olivenolje i en nederlandsk ovn eller en gryte med lokk over middels høy varme i ca. 2 minutter. Plasser forsiktig svinekjøttet i den varme pannen, med fettsiden ned. Stek til det er brunt, 4 til 5 minutter. Bruk tang for å vende kjøttet forsiktig, og stek på alle sider til det er godt brunt, ytterligere 5 til 10 minutter.
  4. 44. Overfør svinekjøttet til en tallerken, og la alle saftene bli igjen i pannen. Tilsett bacon, gulrot, selleri, løk, paprika og hvitløk, og la det koke under omrøring ofte til det begynner å bli brunt, ca. 2 minutter. Tilsett chilipulver, allehånde, chiles de arbol, laurbærblad, rosmarin og timian. Fortsett å koke over middels varme til det dufter godt, ca. 5 minutter. Hell i eplecideren og rør, og skrap opp de brune bitene fra bunnen av pannen. Tilsett kyllingkraften og kok opp. Ta pannen av varmen.
  5. 55. Legg svinekjøttet i pannen, oppå grønnsakene. Dekk til og sett i ovnen. La det koke til kjøttet er mørt og lett kan deles i tråder, 5 til 6 timer. Fjern forsiktig kjøttet fra pannen, og riv det i store biter med tenger i en stor bolle eller gryte. Sil av og kast faststoffene, og spar på kokevæsken. Hell den silte væsken over det revne kjøttet.
  6. 66. For umamis