Grillet grønn kylling

Grillet grønn kylling

Lær hvordan du lager en smakfull grilled verde chicken, perfekt for sommermåltider. Enkel oppskrift med friske ingredienser og god smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 liten løk, finhakket
  • 2. 2 spiseskjeer fersk limejuice
  • 3. 2 spiseskjeer olivenolje
  • 4. 1 til 2 spiseskjeer fersk koriander, finhakket
  • 5. 1 liten hvitløksfedd, finhakket
  • 6. 1/2 teskje chilipulver
  • 7. 1 teskje salt
  • 8. 227 gram HERDEZ® Guacamole Salsa
  • 9. 4 kyllingbryst à 113 gram
  • 10. 227 gram HERDEZ® Salsa Verde
  • 11. 170 gram queso fresco, smuldret

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland de første åtte ingrediensene i en lufttett plastpose. Tilsett kyllingen i marinaden og vend den godt slik at den blir dekket. Lukk posen og sett den i kjøleskapet i 2 til 3 timer.
  2. 22. Varm opp grillen til middels høy varme.
  3. 33. Grill kyllingen (eller stek den i ovnen under grillen ca. 15 cm fra varmen) i 5 minutter på hver side; overfør deretter til en panne med HERDEZ® Salsa Verde. Dekk til, grill og kok i 5 minutter, eller til den har en indre temperatur på 165 °C.
  4. 44. Overfør kyllingen til en tallerken og dryss over ost.