
Enkel ceviche
Lær hvordan du lager en enkel og frisk ceviche med få ingredienser. Perfekt for sommermåltidet eller som forrett. Rask og enkel oppskrift!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. I en stor blandebolle, bland fisken med løk, limesaft og chili; krydre med salt og pepper. Vend forsiktig for å blande, og sørg for å dekke fisken med limesaften. Dekk til og sett i kjøleskapet i 30 til 45 minutter. Ikke mariner lenger, da syrene fra limen vil gjøre fisken myk. Server kald med koriander og canchita på toppen.
- 22. Varm opp oljen i en stor gryte over middels høy varme i 2 minutter. Tilsett chulpe-korn, dekk til gryten og reduser varmen til middels. Når du hører kornene poppe (som popcorn), rist gryten kraftig for å forhindre at kornene på bunnen brenner seg. Når popping avtar, etter omtrent 6 til 8 minutter, sil canchitaen på et fat dekket med kjøkkenpapir for å fjerne overflødig olje. Krydre med salt mens kornene fortsatt er varme, og server med ceviche.