Stekt tartar

Stekt tartar

Lær hvordan du lager en klassisk steak tartare med vår enkle oppskrift. Perfekt for en elegant forrett til spesielle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 2 pund filet mignon, i terninger*
  • 2. 1/2 liten rød løk, finhakket
  • 3. 2 ss kapers, drenert
  • 4. 1 ss hakket fersk persille
  • 5. 1 ss Dijon-sennep
  • 6. 2 ss olivenolje
  • 7. 2 ts Worcestershire-saus
  • 8. 2 ts sterk saus (anbefalt: Tabasco)
  • 9. 1 stort eggeplomme
  • 10. Kosher-salt og nykvernet svart pepper
  • 11. Grillet landbrød, til servering

Fremgangsmåte

  1. 11. Legg filet mignon i en food processor og puls til det er finhakket. Overfør til en avkjølt bolle. Bland inn løk, kapers, persille, Dijon, olje, Worcestershire, hot sauce og egg. Krydre med salt og pepper. Server umiddelbart med grillet landbrød.
  2. 22. Denne oppskriften er levert av profesjonelle kokker og er nedskalert fra en storoppskrift levert av en restaurant. Food Network Kitchens' kokker har ikke testet denne oppskriften i de angitte proporsjonene, og vi kan derfor ikke gi noen garanti for resultatet.
  3. 33. * Advarsel: Inntak av rå eller underkokt kjøtt kan vesentlig øke risikoen for matforgiftning.