Hello Fresh Mobile Banner
Wharf Rat Crab Cakes

Wharf Rat Crab Cakes

Lær hvordan du lager deilige crab cakes inspirert av wharf rat-temaet. En enkel og smakfull oppskrift for sjømatelskere. Perfekt for forrett eller hovedrett.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 pund jumbo lump krabbekjøtt
  • 1 til 2 kopper brødsmuler
  • 2 kopper majones
  • 1 egg
  • 2 spiseskjeer Dijon-sennep
  • 2 spiseskjeer Old Bay-krydder
  • 1 spiseskje Worcestershire-saus
  • 1 spiseskje horseradish
  • 1 sitron, presset

Fremgangsmåte

  1. 1Gå gjennom krabbekjøttet og fjern eventuelle skjell. Bland inn brødsmuler til det er jevnt fordelt gjennom hele krabbekjøttet.
  2. 2I en separat bolle blander du alle de andre ingrediensene og rører godt. Tilsett gradvis blandingen i krabbekjøttet, til det er fuktig, men ikke for vått.
  3. 3Del krabbekjøttet i kaker (1 unse til forretter, 4 til 6 unse til hovedrett). Varm krabbekakene grundig i 10 til 15 minutter ved 190 grader Celsius, og avslutt med å sette dem under grillen for å få en brun topp. Krabbekakene kan også stekes i panne.