
Wharf Rat Crab Cakes
Lær hvordan du lager deilige crab cakes inspirert av wharf rat-temaet. En enkel og smakfull oppskrift for sjømatelskere. Perfekt for forrett eller hovedrett.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 pund jumbo lump krabbekjøtt
- 1 til 2 kopper brødsmuler
- 2 kopper majones
- 1 egg
- 2 spiseskjeer Dijon-sennep
- 2 spiseskjeer Old Bay-krydder
- 1 spiseskje Worcestershire-saus
- 1 spiseskje horseradish
- 1 sitron, presset
Fremgangsmåte
- 1Gå gjennom krabbekjøttet og fjern eventuelle skjell. Bland inn brødsmuler til det er jevnt fordelt gjennom hele krabbekjøttet.
- 2I en separat bolle blander du alle de andre ingrediensene og rører godt. Tilsett gradvis blandingen i krabbekjøttet, til det er fuktig, men ikke for vått.
- 3Del krabbekjøttet i kaker (1 unse til forretter, 4 til 6 unse til hovedrett). Varm krabbekakene grundig i 10 til 15 minutter ved 190 grader Celsius, og avslutt med å sette dem under grillen for å få en brun topp. Krabbekakene kan også stekes i panne.