Wharf Rat Crab Cakes

Wharf Rat Crab Cakes

Lær hvordan du lager deilige crab cakes inspirert av wharf rat-temaet. En enkel og smakfull oppskrift for sjømatelskere. Perfekt for forrett eller hovedrett.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 pund jumbo lump krabbekjøtt
  • 2. 1 til 2 kopper brødsmuler
  • 3. 2 kopper majones
  • 4. 1 egg
  • 5. 2 spiseskjeer Dijon-sennep
  • 6. 2 spiseskjeer Old Bay-krydder
  • 7. 1 spiseskje Worcestershire-saus
  • 8. 1 spiseskje horseradish
  • 9. 1 sitron, presset

Fremgangsmåte

  1. 11. Gå gjennom krabbekjøttet og fjern eventuelle skjell. Bland inn brødsmuler til det er jevnt fordelt gjennom hele krabbekjøttet.
  2. 22. I en separat bolle blander du alle de andre ingrediensene og rører godt. Tilsett gradvis blandingen i krabbekjøttet, til det er fuktig, men ikke for vått.
  3. 3Del krabbekjøttet i kaker (1 unse til forretter, 4 til 6 unse til hovedrett). Varm krabbekakene grundig i 10 til 15 minutter ved 190 grader Celsius, og avslutt med å sette dem under grillen for å få en brun topp. Krabbekakene kan også stekes i panne.