
Biffgryte med øl-småkaker
oppskrift på smakfull oksegryte med øl og deilige kjeks for en varmende middag. enkel å lage og perfekt for helgen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 140 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. I en 6-liters slowcooker kombineres selleri, gulrøtter, poteter, løk, timian og storfekjøtt. I en stor bolle rører du sammen alle de resterende ingrediensene og heller det over storfekjøttet og grønnsakene i slowcookeren. Dekk til og kok på høy varme i 5 timer. Overfør til en serveringsskål og server med øl-biscuits.
- 22. Forvarm ovnen til 190 grader Celsius.
- 33. I en stor blandebolle blander du alle ingrediensene med en visp til de akkurat er godt blandet. Ved hjelp av to skjeer deler du deigen i 4 jevne hauger og legger dem på et bakepapirkledd stekebrett. Stek i 8 til 10 minutter til de er gyldne og fine.
- 44. I en stor bolle blander du mel, bakepulver og salt. Skjær inn smøret med en kakespade eller gaffel til blandingen er godt blandet. Bruk i oppskrifter som krever Bisquick eller allsidig melblanding.