
Meksikansk brun ris salat
Lær hvordan du lager en deilig mexican brown rice salad med enkle steg. Perfekt som sunn lunsj eller lett middag. Oppdag smakfulle krydder og sunne ingredienser!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm grillen til middels høy varme.
- 22. Pensle maisen med olivenolje, og krydre med salt og pepper. Grill i 5 til 6 minutter, og snu den på alle sider, til maisen har fine brente flekker. La den avkjøle, og fjern maiskornene fra kolben.
- 33. Ha mais, brun ris, bønner, rød paprika, jalapeño og grønn løk i en stor bolle.
- 44. I en mindre bolle, visp sammen olivenolje, limesaft, spisskummen, hvitløk, koriander, salt og pepper. Vend dressingen inn i grønnsakene, og topp med smuldret ost. Bland godt.