Basic Pesto

Basic Pesto

Lær hvordan du lager enkel og smakfull pesto med vår grunnleggende oppskrift. Perfekt til pasta, smørbrød og mer!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1. 2 kopper ferske basilikumblader
  • 2. 1/2 kopp nyrevet Parmesanost
  • 3. 1/4 kopp pinjekjerner
  • 4. 2 spiseskjeer hakket fersk italiensk persille
  • 5. 2 spiseskjeer hakkede ferske greske oregano-blader
  • 6. 3 store hvitløksfedd
  • 7. 1/2 kopp ekstra jomfru olivenolje
  • 8. Serveringsforslag: fersk pasta

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland basilikum, Parmesan, pinjekjerner, persille, oregano og hvitløk i en food processor eller blender, og kjør til det er finhakket. Mens maskinen går, tilsett sakte olivenoljen. La det stå i 5 minutter før bruk. Oppbevar i kjøleskapet i opptil én uke. Server med fersk pasta.