
Basic Pesto
Lær hvordan du lager enkel og smakfull pesto med vår grunnleggende oppskrift. Perfekt til pasta, smørbrød og mer!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 2 kopper ferske basilikumblader
- 1/2 kopp nyrevet Parmesanost
- 1/4 kopp pinjekjerner
- 2 spiseskjeer hakket fersk italiensk persille
- 2 spiseskjeer hakkede ferske greske oregano-blader
- 3 store hvitløksfedd
- 1/2 kopp ekstra jomfru olivenolje
- Serveringsforslag: fersk pasta
Fremgangsmåte
- 1Bland basilikum, Parmesan, pinjekjerner, persille, oregano og hvitløk i en food processor eller blender, og kjør til det er finhakket. Mens maskinen går, tilsett sakte olivenoljen. La det stå i 5 minutter før bruk. Oppbevar i kjøleskapet i opptil én uke. Server med fersk pasta.