Pasta skjell med brokkoli, fetaost og oliven

Pasta skjell med brokkoli, fetaost og oliven

en smakfull oppskrift på pasta shells fylt med brokkoli, fetaost og oliven. enkel å lage og perfekt for en sunn middag eller lunsj.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 8 unser medium skallet pasta
  • 2. Koking i saltet vann
  • 3. 1 fedd hvitløk, skrelt
  • 4. 2 kopper broccolibuketter
  • 5. 1 ½ kopper hakkede tomater
  • 6. 1 kopp smuldret fetaost
  • 7. ½ kopp skivede Kalamata-oliven
  • 8. 3 spiseskjeer olivenolje
  • 9. Salt og pepper

Fremgangsmåte

  1. 11. Tilsett skjell og hvitløk i en stor kjele med kokende, saltet vann. Kok i 5 minutter, og rør inn blomkålene. Kok i 1 minutt eller til brokkolien er mør, og sil av vannet. Finn hvitløksfeddet og press det gjennom hvitløkspressen i en stor bolle. Tilsett skjell og brokkoli i bollen. Rør inn tomater, fetaost, oliven og olje. Vend godt slik at det blir dekket, og smak til med salt og pepper.