
Meget varm sjokolade fra Mexico
Lær hvordan du lager en deilig mexican hot chocolate, en varmende drikk med rik sjokoladesmak og krydder. Perfekt for kalde dager!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
drikke
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Utstyr: molinillo (et spesialverktøy laget av tre, brukt til å lage varm sjokolade)
- 22. Kutt sjokoladen i små biter. I en kjele, varm opp melken til den nesten når kokepunktet. Tilsett sjokoladen og rør med en molinillo til det blir veldig skummende. Server umiddelbart.
- 33. Denne oppskriften er levert av profesjonelle kokker og er nedskalert fra en storoppskrift levert av en restaurant. Food Network Kitchens' kokker har ikke testet denne oppskriften, i de angitte proporsjonene, og kan derfor ikke gi noen garanti for resultatet.