Meget varm sjokolade fra Mexico

Meget varm sjokolade fra Mexico

Lær hvordan du lager en deilig mexican hot chocolate, en varmende drikk med rik sjokoladesmak og krydder. Perfekt for kalde dager!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
drikke

Ingredienser

  • 1. 1. 2 (3,3 ounces) tabletter med meksikansk sjokolade
  • 2. 4 kopper melk

Fremgangsmåte

  1. 11. Utstyr: molinillo (et spesialverktøy laget av tre, brukt til å lage varm sjokolade)
  2. 22. Kutt sjokoladen i små biter. I en kjele, varm opp melken til den nesten når kokepunktet. Tilsett sjokoladen og rør med en molinillo til det blir veldig skummende. Server umiddelbart.
  3. 33. Denne oppskriften er levert av profesjonelle kokker og er nedskalert fra en storoppskrift levert av en restaurant. Food Network Kitchens' kokker har ikke testet denne oppskriften, i de angitte proporsjonene, og kan derfor ikke gi noen garanti for resultatet.