Zuppa Toscana

Zuppa Toscana

oppskrift på zuppa toscana – en kremet italiensk suppe med poteter, pølse og grønnkål. perfekt for kalde dager og hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 pakke røkt pølse (16 unse)
  • 2 poteter, skåret i 1/4-tommers skiver
  • 3/4 kopp hakket løk
  • 6 skiver bacon
  • 1 1/2 teskjeer finhakket hvitløk
  • 2 kopper grønnkål – vasket, tørket og strimlet
  • 2 spiseskjeer kyllingbuljongpulver
  • 1 kvart vann
  • 1/3 kopp kremfløte

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 150 grader Celsius (300 grader Fahrenheit).
  2. 2Legg pølsene på et stekebrett og stek i 25 minutter, eller til de er ferdige. Del dem på langs, og skjær deretter i skrå skiver på ca. 1/2 tomme.
  3. 3Legg løk og bacon i en stor kjele og kok over middels varme til løken er nesten gjennomsiktig.
  4. 4Ta ut baconet og smuldre det. Sett til side.
  5. 5Tilsett hvitløk i løken og kok i ytterligere 1 minutt. Tilsett kyllingbuljong eller kraft, vann og poteter, og la det småkoke i 15 minutter.
  6. 6Tilsett det smuldrede baconet, pølsene, grønnkål og fløte. La det småkoke i 4 minutter før servering.