Svinefilet med honning- og sennepssaus

Svinefilet med honning- og sennepssaus

oppskrift på saftig pork scallopine med søt honning- og sennepssaus. perfekt for en rask og smakfull hovedrett.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 spiseskje Dijon- eller sterk brun sennep
  • 2. 1 spiseskje grovkornet eller sterk brun sennep
  • 3. 1 spiseskje honning
  • 4. 3/4 pund benfri, magert svinekjøtt fra skulder, skåret i 1/4 tommers skiver og banket flate
  • 5. 1 lite egg, lett pisket med 3/4 teskje vann
  • 6. 1/2 kopp fin tørr brødsmuler
  • 7. Non-stick matlagingsspray
  • 8. 1 middels stor sitron, skåret i tynne båter (valgfritt)

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland Dijon- og grovkornede sennep med honningen i en liten bolle. Bruk en pensel til å smøre sennep- og honningblandingen på begge sider av hvert svinekotelett.
  2. 22. Dypp svinekjøttet i egget, deretter i brødsmulene for å dekke begge sider.
  3. 33. Lett dekk en tung 30-centimeters stekepanne med matlagingsspray og varm opp over middels varme i 30 sekunder. Legg i svinekjøttet og stek i omtrent 4 minutter på hver side, eller til det er sprøtt og lett brunet. Pynt med sitronbåter.