
Svinefilet med honning- og sennepssaus
oppskrift på saftig pork scallopine med søt honning- og sennepssaus. perfekt for en rask og smakfull hovedrett.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Bland Dijon- og grovkornede sennep med honningen i en liten bolle. Bruk en pensel til å smøre sennep- og honningblandingen på begge sider av hvert svinekotelett.
- 22. Dypp svinekjøttet i egget, deretter i brødsmulene for å dekke begge sider.
- 33. Lett dekk en tung 30-centimeters stekepanne med matlagingsspray og varm opp over middels varme i 30 sekunder. Legg i svinekjøttet og stek i omtrent 4 minutter på hver side, eller til det er sprøtt og lett brunet. Pynt med sitronbåter.