
Kale-suppe
oppskrift på en deilig og sunn kale soppsuppe. enkel å lage, perfekt for en næringsrik lunsj eller middag. prøv den i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Varm opp oljen i en stor kjele over middels varme. Rør inn løk og hvitløk, og la det surre til løken er gyllen og myk, ca. 10 minutter.
- 22. Skru opp varmen til høy, rør inn alle de resterende ingrediensene, og la suppen koke opp. Senk varmen til en livlig småkoking og la den koke i ca. 30 minutter, eller til potetene er møre og suppen har tyknet.
- 33. Fjern laurbærbladene. Ta ut omtrent 2 kopper av suppen og kjør den glatt i en blender eller med en stavmikser. Ha den tilbake i suppen og rør godt for å blande. Smaken på denne suppen vil bli mer intens med tiden, så ikke nøl med å lage den noen dager i forveien.