Frossen ravioli- og wontonsuppe

Frossen ravioli- og wontonsuppe

oppskrift på en varm og smakfull frozen ravioli wonton soup, perfekt for kalde dager. enkel å lage med få ingredienser og rask tilberedning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 2 spiseskjeer olivenolje
  • 1 spiseskje finhakket hvitløk (omtrent 2 fedd)
  • 1 spiseskje finhakket ingefær (kan også rives fint med et rivjern)
  • Én 32-unse eske med lavsaltet kyllingbuljong
  • 2 spiseskjeer soyasaus
  • Én 9-unse pakke frosne kjøtt-ravioli
  • 1 kopp godt pakket babyspinatblader, grovhakket
  • 1/4 kopp tynne skiver av vårløk (omtrent 2 stilker)

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2I en middels stor kjele, varm opp olivenoljen over middels varme, tilsett hvitløk og ingefær og kok i 1 minutt. Tilsett kyllingkraft og soyasaus og kok opp. Ha i raviolien og la det småkoke i 5 minutter. Rør inn spinaten og kok i ytterligere ett minutt for å visne. Hell opp i boller, topp med vårløk og server umiddelbart.