
Frossen ravioli- og wontonsuppe
oppskrift på en varm og smakfull frozen ravioli wonton soup, perfekt for kalde dager. enkel å lage med få ingredienser og rask tilberedning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 2 spiseskjeer olivenolje
- 1 spiseskje finhakket hvitløk (omtrent 2 fedd)
- 1 spiseskje finhakket ingefær (kan også rives fint med et rivjern)
- Én 32-unse eske med lavsaltet kyllingbuljong
- 2 spiseskjeer soyasaus
- Én 9-unse pakke frosne kjøtt-ravioli
- 1 kopp godt pakket babyspinatblader, grovhakket
- 1/4 kopp tynne skiver av vårløk (omtrent 2 stilker)
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2I en middels stor kjele, varm opp olivenoljen over middels varme, tilsett hvitløk og ingefær og kok i 1 minutt. Tilsett kyllingkraft og soyasaus og kok opp. Ha i raviolien og la det småkoke i 5 minutter. Rør inn spinaten og kok i ytterligere ett minutt for å visne. Hell opp i boller, topp med vårløk og server umiddelbart.




