
Grapefrukt Zabaglione med blandede bær
oppskrift på grapefruit zabaglione servert med blandede bær. en frisk og smakfull dessert som passer perfekt til sommeren.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
dessert
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 22. I en stor bolle, bland bærene godt. Skje bærene over i serveringsskåler og sett til side.
- 33. I mellomtiden, bland eggeplommer, sukker, grapefruktjuice og salt i en stor metall- eller glassbolle. Visp kraftig til det er godt blandet og fargen er lys gul. Sett bollen over en kjele med småkokevann. Vær svært forsiktig så du ikke lar bunnen av bollen berøre det småkokende vannet. Bruk en visp eller en elektrisk håndmixer, og visp eggemassen kraftig til den har tredoblet i volum, og er veldig tykk og kremaktig, ca. 4 til 5 minutter.
- 44. Skje den varme zabaglione over bærene. Topp med et lett dryss av grapefruktskall. Server umiddelbart.