Thaisnapper med svartbønne- og basilikasauce

Thaisnapper med svartbønne- og basilikasauce

Lær hvordan du lager en smakfull thai snapper med en aromatisk svartbønne- og basilikås. En enkel og eksotisk rett perfekt for middagen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 hel (ca. 1,4 kg) rød snapper (dypstekt)
  • 2. 1 ss olje
  • 3. 1 kopp kyllingkraft
  • 4. 1 ss østerssaus
  • 5. 1/2 ss svartbønne- og hvitløksaus
  • 6. 1/2 ss sukker
  • 7. 2 oz gul paprika, tynne skiver
  • 8. 2 oz grønn paprika, tynne skiver
  • 9. 1 rød jalapeño, tynne skiver
  • 10. 6 basilikumblader

Fremgangsmåte

  1. 11. Varm opp olje i en lav panne og brun hvitløken. Tilsett alle paprikaene og stek i 1 minutt. Tilsett resten av ingrediensene. Varm opp til det begynner å småkoke, og hell over fisken.
  2. 22. Foreslåtte viner:
  3. 3– Veuve Royale Brut, fransk musserende vin
  4. 4– Tablas Hills, Paso Robles rødvin, Cuvee Rouge, 1995 (Grenache, Syrah, Mourvèdre-blanding)