
Thaisnapper med svartbønne- og basilikasauce
Lær hvordan du lager en smakfull thai snapper med en aromatisk svartbønne- og basilikås. En enkel og eksotisk rett perfekt for middagen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 hel (ca. 1,4 kg) rød snapper (dypstekt)
- 2. 1 ss olje
- 3. 1 kopp kyllingkraft
- 4. 1 ss østerssaus
- 5. 1/2 ss svartbønne- og hvitløksaus
- 6. 1/2 ss sukker
- 7. 2 oz gul paprika, tynne skiver
- 8. 2 oz grønn paprika, tynne skiver
- 9. 1 rød jalapeño, tynne skiver
- 10. 6 basilikumblader
Fremgangsmåte
- 11. Varm opp olje i en lav panne og brun hvitløken. Tilsett alle paprikaene og stek i 1 minutt. Tilsett resten av ingrediensene. Varm opp til det begynner å småkoke, og hell over fisken.
- 22. Foreslåtte viner:
- 3– Veuve Royale Brut, fransk musserende vin
- 4– Tablas Hills, Paso Robles rødvin, Cuvee Rouge, 1995 (Grenache, Syrah, Mourvèdre-blanding)



