Elk Chili

Elk Chili

lær hvordan du lager en smakfull elk chili med vår enkle oppskrift. perfekt for kalde vinterdager, server med tilbehør og nyt en varmende middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 80 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 1/2 pund kjøtt av elg, malt
  • 2 store gule løk, hakket
  • 2 bokser (10 unser) tomatsaus
  • 1 boks (14,5 unser) italiensk-inspirerte hermetiske tomater
  • 1 boks (15 unser) kidneybønner, avrent
  • 1 boks (4 unser) hakkede grønne chili (valgfritt)
  • 1 1/2 ss chilipulver
  • 1 1/2 ts malt spisskummen
  • 1 ts tørket oregano
  • 1 ts salt
  • 1 ts svart pepper
  • 1/2 kopp brunt sukker

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor, dyp stekepanne over middels varme, kok opp det finhakkede elgkjøttet med løken til det er jevnt brunt. Sil av overflødig fett.
  2. 2Hell tomatsausen, hermetiske tomater, kidneybønner og grønne chili i pannen med kjøttet, og rør for å blande. Krydre med chilipulver, spisskummen, salt, pepper, oregano og brunt sukker. Dekk til, og la det småkoke på lav varme i minst én time.