Kremet kylling- og aspargescasserolle

Kremet kylling- og aspargescasserolle

oppskrift på en kremet kylling- og aspargescasserole som er enkel å lage. perfekt for en smakfull middag for hele familien. prøv den i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 teskje usaltet smør
  • 4 skinn- og benfrie kyllingbrysthalvdelar
  • 1 løk, finhakka
  • 1 pund fersk asparges, renska og skoren i 6 cm lange stykker
  • 1 teskje tørket estragon
  • 1 1/2 kopp kyllingsuppe med krem
  • 1/4 kopp skivede mandler
  • 1 1/3 kopp vatn
  • 2/3 kopp ukokt langkornet kvit ris

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 190 grader C (375 grader F).
  2. 2Smelt smøret i en ovnsikker stekepanne over middels høy varme, og brun kyllingbrystene i ca. 3 minutter på hver side. Ta kyllingen ut av pannen og sett den til side. Tilsett løk og asparges i pannen; kok i 4 til 5 minutter, eller til løken er myk. Legg kyllingbrystene over løken og aspargesen, og krydre med estragon. Hell suppen over kyllingen.
  3. 3Dekk pannen med lokk, og stek i 15 minutter i den forvarmede ovnen. Fjern lokket, dryss over mandler, og stek i ytterligere 5 minutter.
  4. 4I mellomtiden, kok opp vann og ris i en kjele. La det koke opp, skru ned varmen, dekk til, og la det småkoke i 20 minutter. Server kylling og asparges over risen.