
End of the Line Ham Casserole
oppskrift på en smakfull end of the line ham casserole, perfekt for en mettende middag. enkel å lage og full av gode smaker.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 (10,75 unser) boks kondensert kremet sellerisuppe
- 2. 1/2 kopp melk
- 3. nykvernet svart pepper etter smak
- 4. 2 poteter, skivet
- 5. 1 løk, skivet
- 6. 2 kopper kokt skinke, terninger
- 7. 2 spiseskjeer revet Parmesanost
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit).
- 22. I en ildfast form på 20x20 cm, bland kremet sellerisuppe med melk og et godt dryss pepper.
- 3Legg et lag med potetskiver, løkskiver og skinke oppå, og dekk til.
- 4Stek i 1 time.
- 5Fjern lokket og strø over parmesan eller annen revet ost.
- 6Stek uten lokk i ytterligere 20 minutter.



