End of the Line Ham Casserole

End of the Line Ham Casserole

oppskrift på en smakfull end of the line ham casserole, perfekt for en mettende middag. enkel å lage og full av gode smaker.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 (10,75 unser) boks kondensert kremet sellerisuppe
  • 2. 1/2 kopp melk
  • 3. nykvernet svart pepper etter smak
  • 4. 2 poteter, skivet
  • 5. 1 løk, skivet
  • 6. 2 kopper kokt skinke, terninger
  • 7. 2 spiseskjeer revet Parmesanost

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit).
  2. 22. I en ildfast form på 20x20 cm, bland kremet sellerisuppe med melk og et godt dryss pepper.
  3. 3Legg et lag med potetskiver, løkskiver og skinke oppå, og dekk til.
  4. 4Stek i 1 time.
  5. 5Fjern lokket og strø over parmesan eller annen revet ost.
  6. 6Stek uten lokk i ytterligere 20 minutter.